.o0 Activitats del monjo budista Ricard Rotllan 0o.


Benvolguts/es.

Aquestes són les pròximes activitats que faré.

Espero que hi pugueu participar.

MEDITACIÓ

El dia 25 de febrer, 25 de març i 29 d’abril de 2011, a les 19:00 h. meditació guiada a càrrec del monjo budista Ricard Rotllàn a Lepant Centre C/ Gravina nº 6 local 3 Mataró.

Més informació : Tel 93 790 62 98. 

www.lepantcentre.net      

bustia@lepantcentre.net

RETIR

El proper dissabte dia 19 de febrer 2011 el monjo budista Ricard Rotllan dirigirà el  retir de Xenrezig combinat amb l’estudi del Bodhisatvacharyavatara. Xenrezig o Avaloquitesvara és el Buddha de la Gran Compassió, de l’Amor Infinit. Amb la seva meditació ens apropem  i desenvolupem el nostre propi potencial de Gran Compassió i d’Amor, activant paral·lelament totes les qualitats i virtuts que hi estan associades. La meditació constarà de recitacions, visualitzacions i la repetició del mantra OM MANI PADME JHUNG.

El Bodhisatvacharyavatara és un text que va escriure l’erudit Shantideva i és una guia de comportament pels que volen assolir la plenitud Búdica. El seu comentari i estudi ens ajuda a créixer en saviesa i a tenir més compassió.

El retir tindrà quatre sessions:

En la primera sessió, que serà des de les 11:00 h.  fins les 12:15 h. farem Meditació de Xenrezig.

En la segona de les 12:45 h. a les 14:00 h. farem estudi del Bodhisatvacharyavatara.

En la tercera de 16:30 h. a 17:45 h. continuarem amb l’estudi del Bodhisatvacharyavatara.

I en la quarta de 18:15 h. a 19:30 h. tornarem a fer la Meditació de Xenrezig.

Podeu venir a una, vàries o totes les sessions que fem, simplement sigueu puntuals per no trobar les sessions començades.

Podeu  assistir-hi tots els que ho desitgeu, està oberta a tothom. No hi ha cap requeriment previ.

Donatiu : 5 € per sessió, 20 € si voleu fer tot el retir. Socis la meitat.

Més informació a:

“Centre Buddhista DIKI LING”.

C/ Ànimes nº 130, davant del bar a l’edifici Parkinsol.

Tel: 646 216 082, dikiling@hotmail.com 

Calella, Barcelona.

MEDITACIÓ.

El diumenge dia 20 de febrer 2011 a les 11.00 h Meditació guiada a càrrec del monjo budista Ricard Rotllan al Centre Lotus Blanc C/ Figueres 41 (Can Puig), 17820 Banyoles,  Girona. Tel: 97 257 21 73

CONFERÈNCIA

El dilluns dia 28 de febrer 2011 a les 19,00h. Conferència “La perfecció de la concentració” a càrrec del monjo budista Ricard Rotllan, a la Biblioteca Clarà de Barcelona. C/ Doctor Carulla 22-24, Tel 93 280 15 47. 08017 Barcelona.

Entrada gratuïta.

CURS DE MEDITACIÓ.

De 1 de març al  12 d’abril 2011. Tots els dimarts de 14.15 a 15.45 h curs de meditació a càrrec del monjo budista Ricard Rotllan a la UPC.

Informació: UPC Tel: 93 401 68 87 http://www.univers.upc.edu/esportisalut/terapies

MEDITACIÓ

El dissabte dia 5 de març 2011 a les 16.30 h “Minuts de meditació “ teoria i pràctica, a càrrec del monjo budista Ricard Rotllan, al Centre Kaivalya, Plaça Manuel Raventós, n.1, 1er. 08770  Sant Sadurní d’Anoia.

Informació: kaivalyam@kaivalya.cat

CONFERÈNCIA

El dimecres dia 9 de març 2011 a les 17.00 h conferència “Introducció  a la meditació i el budisme” a càrrec del monjo budista Ricard Rotllan al Foment Martinenc C/ Provença, 591-593, 08026 Barcelona 934 55 70 95 ‎

Entrada gratuïta.

RETIR de MEDITACIÓ en el BUDDHA SAKYAMUNI..

El dissabte dia 19 de març 2011 el monjo budista Ricard Rotllan (Thubthen Phunsog) dirigirà el  retir de Buddha Sakyamuni. Amb la seva meditació ens apropem  i desenvolupem el nostre propi potencial de Gran Amor, Gram Compassió i Saviesa Omniscient, activant paral·lelament totes les qualitats i virtuts que hi estan associades. La meditació constarà de recitacions, visualitzacions i la repetició del mantra. 

El retir tindrà quatre sessions:

La primera sessió, serà de les 11.00 h  fins a les 12.15 h 

La segona de les 12.45 h a les 14.00 h 

La tercera de 16.30 h a 17.45 h 

La quarta de 18.15 h a 19.30 h

A totes elles es farà la mateixa meditació, amb la seva repetició ens familiaritzem i incrementem la nostra pròpia Tara interior.

Podeu venir a una, vàries o totes les sessions que fem, simplement sigueu puntuals per no trobar les sessions començades.

Podeu  assistir-hi tots els que ho desitgeu, està oberta a tothom. No hi ha cap requeriment previ.

Donatiu : 5 € per sessió, 20 € si voleu fer tot el retir. Socis la meitat.

Més informació a:

“Centre Buddhista DIKI LING”.

C/ Ànimes nº 130, davant del bar a l’edifici Parkinsol.

Calella, Barcelona.

Tel: 646 216 082, dikiling@gmail.com

MEDITACIONS A L’ UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA

Els dies 26 d’abril, 10 de maig, 24 de maig. 7 de juny i 21 de juny meditació guiada a càrrec del monjo budista Ricard Rotllan a la UPC.

Informació: UPC Tel: 93 401 68 87 http://www.univers.upc.edu/esportisalut/terapies

T’espero!!!

Si creus que li pot interessar als teus amics, envia-les-hi aquest programa d’activitats.

Moltes gràcies.

Salutacions cordials.

THUBTEN PHUNTSOG.
Monjo Buddhista. (Bikshu)
Mestre de Yoga. (Yoga Acharya)
mentecalmada@yahoo.es
http://rotllan.jimdo.com
Tel: (+34) 93 203 24 14.
Mòbil: (+34) 634 532 414

Acerca de tashivasudeva

.o0 En la red y fuera de ella nos podemos agrupar personas interesadas en implementar una (r) Evolución Interior ( Psicológica – Ética y Transpersonal_Transmental_Translingüística) unida a una (r)Evolución exterior (Política-Social-Económica-Artística y Educativa). Podemos trabajar en asamblea y en red desarrollando la conciencia grupal-etnocéntrica y actuar localmente teniendo en cuenta que la realidad se puede interpretar como holónica, fractal e interdependiente… así, lo que sucede localmente repercute globalmente. Podemos tener en cuenta que si somos librepensadoras y librepensadores vamos a tener puntos de discrepancia en nuestros posicionamientos… esto no debe asustarnos sino que es una oportunidad estimulante para desarrollar la empatía con el fin de permitirnos ensanchar y ampliar nuestro punto de vista sobre QUE hacer en la (r)Evolución Integral como primer punto… COMO hacerlo como segundo punto y pasar a la ACCIÓN como tercer punto. Cuando hay discrepancias es debido a que un@ defiende una TESIS y otr@ una ANTITESIS pero si somos lo suficientemente perspicaces y empátic@s, entre la TESIS (blanco) y la ANTITESIS (negro) podemos lograr una SÍNTESIS (gris) que integre las dos perspectivas aparentemente contrapuestas. También vamos a encontrar mucha Sinergia gracias a los puntos de Consenso-Unidad entre nosotr@s... Esto nos facilita muchísimo el trabajo en grupo. Cuando se da consenso sobre QUE hacer y COMO hacerlo… la implementación de la propuesta tiene la fuerza-energía y el apoyo de todo el grupo, esto permite derribar fácilmente los obstáculos que puedan aparecer en el intento de llevar a la praxis una idea consensuada. Asi pues podemos trabajar con los pies en la tierra encontrando nuestro ritmo y grado de compromiso con el Ideal implementable … balanceando y gesionando nuestra Libertad y nuestra Unidad en relación con nuestro grupo de afinidad en esta (r) Evolución inevitable. Tenemos una capacidad muy amplia de incidir en el medio… esto es poder y responsabilidad… No votamos cada cuatro años… cada pensamiento, palabra y acción que realizamos a cada segundo está construyendo nuestra realidad matizando los Campos Morfogenéticos de energía Evolutiva o Involutiva… cada vez que movemos el dinero votamos alimentando a la Involución o a la (r) Evolución por esto uno defiende la Banca Ética. Tod@s Junt@s podemos co-crear una transformación que se exteriorice en nuestros aspectos personales (egocéntricos), grupales (etnocéntricos) y universales (mundicentricos) 0o.
Esta entrada fue publicada en Espiritual. Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a .o0 Activitats del monjo budista Ricard Rotllan 0o.

  1. asun dijo:

    queria saber, si hay algun centro budista cerca de gerona .graciaaaaaaaaaaaas.

  2. si que hay centros budistas en Girona. Yo los desconozco pero puedes contactar con un amigo mio que tiene conocimiento de los mismos. Se llama Ferran y este es su e-mail -> origenes9@hotmail.com seguro que el te responde amablemente. Un saludo de corazón. Tashi Delek!!!

  3. judit dijo:

    Voldria saber si coneixeu algun curs de meditació o retiro que es dugui a terme durant aquesta Setmana Santa.
    Gràcies!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s